Гледайте запис на Антифриз в BG ON AIR!

Eто какво пишат за нас репортерите от Bulgaria ON AIR:
„Музикантите от група „Антифриз“ успяват да раздвижат хората и кръвта им с танци, за да не замръзнат умовете им при ниските температури. Още по-колоритна е новата им песен – „Мъжка кифла“, в която бандата иронизира консуматорските ценности.

„Това е стара песен, която опитваме да направим от много години. Идеята за песента е много стара, бяхме още ученици. Най-накрая се престрашихме, че можем“, споделиха басистът Велизар Телбийски и китаристът Никола Трифонов в „България сутрин“.

И признаха, че звученето на новото парче е много по-различно от това, което групата свири, тъй като принципно залагат на тежкото звучене. В новата им песен има елементи от рап, фънк и джаз. А текстът обрисува мъжете, които не се интересуват от бъдещето, а само от това да консумират и парадират с парите на родителите си.

„Беше ми изключително трудно да се науча да рапирам и да свиря едновременно“, каза Велизар Телбийски пред Bulgaria ON AIR.“

Видеото може да гледате от този линк: https://www.bgonair.bg/lyubopitno/2019-05-07/grupa-antifriz-ironizira-maminite-sincheta-s-pesenta-mazhka-kifla