Новини

BG Music Festival през очите на групата

Гледайте най-новия сери-ял на Антифриз, който е сниман с картоф. В първия пилотен епизод ще видите как протече първия ден на фестивала за групата – пристигането, репетицията, допълнителната подготовка и коментарите след изпълнението ни. Забава за цялото семейство!

Антифриз с „Награда на публиката“ от BG Music Festival

След непланираното, но ефектно препъване на вокалиста на групата по време на изпълнението на новата им песен „Мъжка кифла“, 500-те присъстващи зрители на фестивала в гр. Сандански решиха да връчат най-достойния приз „Награда на публиката” на пънк-фолк състава Антифриз. Публиката посрещна с викове любимците си, където за добро или зло Вильо Манекена успя да запази този път равновесие при повторното им изпълнение по време на гала вечерта, опитвайки се полууспешно да имитира хореографията на балет „Сух“ и да изяде кроасана на балерина, въплатил се в образа на мъжката кифла.

„Може би най-запомнящото се на фестивала ще бъде спъването ми на сцената, с което нараних повече егото си отколкото крака, но със сигурност спечелихме сърцата на публиката по единия или другия начин, за което сме изключително благодарни на жителите на гр. Сандански.„ – допълва спъналия се музикант, нежно прилагайки крем Здравец към раната си.

Пребиванье!

Вижте сгромолясването на Манекена пред 500 души: