Новини

Слушайте новата ни песен „Бира ми сипи!“

Новата ни песен, подстрекавайки към алкохолизъм, е вече в Ютуб! Според учени от БАН, след премиерата на песента, употребата на алкохолни напитки и пациентите в изтрезвителното са се увеличили двойно. Антифриз не носи отговорност за негативното си отношение в социален аспект. Всеки носи отговорност сам за себе си.

Приятно слушане! Приятно лято!

Очаквайте „Бира ми сипи“ този понеделник!

Лятото още не е приключило, което означава че още има време за един кратък (но ясен) летен хит с дъх на хмелски бриз, който да спомага за по-бързото усвояване на алкохола – най-вече от газирания вид. Не случайно новата ни песен се казва „Бира ми сипи!“, в която хвалебствено се възпява ледената напитка с опияняващите свойства. Естествено действието се развива на плажа, където приятно подпийналият лирически герой споделя своите копнежи и страхове. За първи път решихме да вкараме и нов, неизползван до сега от нас инструмент – банджото, който допринесе неочаквано добре за лятното настроение в песента. На плажуващите пожелаваме приятна почивка, на плажувалите – да се видим догодина, а на пропусналите – да им се отвори възможност!

Огромни благодарности на нашите приятели от Бургас, без които този клип нямаше да бъде толкова готин; на Васил Вълчев за звукозапис, микс и мастер; на Добрин Владев – оператор; на Васил Димитров за монтажа и не на последно място на Иван Кубански (и на огромното количество погълнат алкохол) за идеята на текста.

Очаквайте този понеделник 05/08/19 от 20:00ч. по всички възможни канали премиерата на новата ни песен! Ако нямате търпение да я чуете, станете наш баш патрон в Patreon и ще имате възможността да вкусите от бирата ни преди официалната й премиера.

Официално фейсбук събитие.

В памет на Марио Събев – Буги Барабата. Почивай в мир!

BG Music Festival през очите на групата

Гледайте най-новия сери-ял на Антифриз, който е сниман с картоф. В първия пилотен епизод ще видите как протече първия ден на фестивала за групата – пристигането, репетицията, допълнителната подготовка и коментарите след изпълнението ни. Забава за цялото семейство!