Подкрепете ни и ще получите подаръци и отстъпки!

Здравейте приятели. Решихме да пробваме една идея, чрез която сериозно можете да подпомогнете създаването на ново творчество от нас.

Patreon е платформа за членство, която предоставя отстъпки и промоции от създатели на съдържание срещу малки месечни суми на абонаментен принцип. Много готин принцип, където освен, че можете да подкрепите любимите си творци, но и да получите нещо яко в замяна.

Като наш патрон получавате:
1. Една от офертите, които предлагаме:
a) Пакет „Гергана“ – срещу $1 месечно получавате -50% отстъпка за двама от цената за билети на всички бъдещи, организирани от нас самостоятелни концерти.
б) Пакет „Сиренье“ – срещу $2.50 месечно получавате -75% отстъпка за двама от цената за билети на всички бъдещи, организирани от нас самостоятелни концерти + една тениска на групата.
в) Пакет „Сър Стенли Ройс“ – срещу $3 месечно получавате БЕЗПЛАТЕН вход за трима на всички бъдещи, организирани от нас самостоятелни концерти + една тениска и един албум К.У.Р. (до изчерпване на количествата).
2. -15% отстъпка от нашия магазин (в момента работим по продукти).
3. Безплатни тегления на всички наши песни.
4. Участие в томболи за всеразлични награди.
5. В знак на благодарност вашето име ще бъде изписано на всички бъдещи видеа, албуми, книги и прочее (само след изрично съгласие).
6. Достъп до скрити публикации, видеа, снимки и др.
7. Таблатури на всички издадени песни (Guitar Pro).

Само срещу $1, $2,50 или $3 месечно получавате специална, индивидуална абонаментна карта на която са описани всички привилегии и отстъпки. Всяка абонаментна карта важи за едногодишен период, където след изтичане на периода обновяваме безплатно. Ако през този период се прекъсне абонамента, картата става невалидна.

За първите две оферти ще могат да се възползват само по 10 души, а за третата само петима ще могат да вземат тази нечувана оферта. Това е така, защото офертите са повече от добри и бихме искали тези, които често ни посещават в знак на благодарност да получат нещо страхотно от нас.

Целта ни е да съберем $100 месечно, за да може да подобрим значително качеството и честотата на издаваните видеа и албуми. Имаме много идеи, за които трябва солиден ресурс, за да бъдат реализирани. Чрез един надежден източник на финанси не само, че ще бъде възможно осъществяването на творчеството ни, но и ще подпомогне значително за разходите, които имаме около проекта.

Благодарим ви!

Профилът ни в Patreon: https://www.patreon.com/antifrizband