Вече и в Spotify, iTunes + още музикални платформи

Дръжте се, да не прекинете! Вече може да слушате дебютния ни албум Коалиция за Умствено Размразяване в по-известните (и не толкова известни) музикални платформи като Apple MusicSpotifyiTunesGoogle Play/YouTubeAmazonDeezer и Tidal.  Даже може да ни Shazam-вате. Предстои да ни качат и в  Napster, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Anghami, KKBox и MediaNet!

Защо това е важно?

Чували сме (найлонови), че тези платформи плащат за следване и слушане. Много мъничко, но пак е нещо! Всеки един стрийм от Спотифай, например, генерира средно между $0.006-$0.008. За това! Ако искате да ни подкрепите без да ви се налага да извършвате някаква физическа, психическа или финансова дейност – просто ни слушайте от гореизборените платформи. Това е. Симпъл. Благодарим ви!

Все пак не забравяйте, че можете да направите скъп подарък на себе си или близък като закупите физическия носител на албума ни от тук. Вътре в самия албум има още подаръци!

Очаквайте още интересни новини от Антифриз като например в коя далечна екзотична страна групата ще прави концерт и защо ще влизаме в затвора.