Участия

Гледайте ни петък на живо по BG Music Channel и Balkanika TV!

На седми юни от 20:30ч. по телевизиите BG Music Channel и Balkanika TV ще имате възможност да гледате на живо участието ни в BG Music Festival! Ако нямате телевизор може да ни гледате и в сайта на телевизията bgmusic.tv или във фейсбук страницата им. Имаме честта да открием фестивала – ще имаме и балет само от манекенки. Не говорим за себе си, а за истински танцьорки, облечени в цветовете на групата ни. Ако това не ви спечели, не знам какво друго.

За по-големите ентусиасти, заповядайте този петък в Сандански на самия фестивал, който ще се проведе на тамошния летен театър. Билети може да закупите от тук. Вратите отварят в 20:00ч. Натиснете тук за фейсбук събитието.

С групата сме много ентусиазирани. Най-вече зарад манекенките – другото не е важно. Но по-важно ни е да гласувате тук постоянно и упорито, барем и ние нещо да постигнем в тоя живот.

Ако и вие искате да постигнете нещо, имате шанс да спечелите някоя награда от нас! За да разберете как и какво, тури мишката тука и дай цък.

Ебахме майката на тая статия от линкове.

Турне Еспаньол: RPM & Антифриз (София, Сарагоса)

За първи път в историята на Антифриз имаме честта да свирим извън границите на нашата страна. Не става въпрос за някоя близка съседна държава, а за далечната Испания! По проект на Милена Славова и Кремена Кьосева имаме възможността не само да посетим тази далечна и приказна страна, но и да покажем какво (не) можем пред чужденци заедно с Revolutions Per Minute! Веднага след концерта ни в София (петък 7.12 в рок бар Фенс) заминаваме на корида в Сарагоса. Там ще свирим на 11.12 в La Boveda. Ако сте в Испания или имате приятели там, специално в този град – поканете ги на българска жица. Ние ще влезем в ролята на тореадори, които няма да убиват бикове – само ще ги поизморим.

Фейсбук събитие София

Фейсбук събитие Сарагоса

Sonorics Водна Кула Опън Еър гр. Раковски

Sonorics Entertainment организират рок фестивал в гр. Раковски! Хеви Метъл, Бира и Слънце! На полето, на открито, под небето. Концертът ще се състои до водната кула в покрайнините на гр. Раковски, квартал Секирово – на една тучна поляна с природа и свеж въздух. За жадните ще има бира, за трезвениците – вода и кола, а за гладните – кюфтета и кебапи. И за всичката тази идилия входът ще бъде изцяло БЕЗПЛАТЕН! Купонът е гарантиран!!! Първата рокенрол нота може да чуете в 16:00 часа.

Участващите групи са:
Enthronement
Revolutions Per Minute- RPM (Плевен)
RedTrigger
Антифриз
Tomorrow May Fall

До водната кула в кв. Секирово, гр. Раковски
23.06.2018
16:00ч.
ВХОД СВОБОДЕН!

 

Facebok event