Видео

Слушайте новата ни песен „Бира ми сипи!“

Новата ни песен, подстрекавайки към алкохолизъм, е вече в Ютуб! Според учени от БАН, след премиерата на песента, употребата на алкохолни напитки и пациентите в изтрезвителното са се увеличили двойно. Антифриз не носи отговорност за негативното си отношение в социален аспект. Всеки носи отговорност сам за себе си.

Приятно слушане! Приятно лято!

BG Music Festival през очите на групата

Гледайте най-новия сери-ял на Антифриз, който е сниман с картоф. В първия пилотен епизод ще видите как протече първия ден на фестивала за групата – пристигането, репетицията, допълнителната подготовка и коментарите след изпълнението ни. Забава за цялото семейство!

Гледайте новия клип на АНТИФРИЗ – Мъжка кифла!

Новата песен на Антифриз „Мъжка кифла“ вече е факт! Клипът към нея вече може да бъде гледан в ефира на BG Music Channel и в YouTube канала на телевизията.

Както преди дни от групата съобщиха, парчето е създадено специално за участието им на националния BG Music Festival, който ще се проведена  7 и 8 юни в Летния театър в град Сандански. Пловдивчаните бяха избрани да участват в категория „Рок“ измежду над 150 кандидати.

Можете да подкрепите песента на Антифриз във фестивала, като гласувате за нея в сайта на BG Music Channel тук: https://bgmusic.tv/chart/bg-music-festival-2019/

Участникът с най-много гласове ще получи специалната награда на телевизионните зрители.

„Мъжка кифла“ е своеобразното продължение на „BG мома“, но в малко по-различно звучене. В центъра на песента обаче отново е иронията към натрапените консуматорски ценности, обхванали огромна част от обществото ни.“, споделя китаристът на групата Никола.

„Ще се радваме да спечелим както наградата за рок изпълнение, така и наградата на телевизионния зрител чрез гласуването в сайта. За нас това ще бъде знак, че сме свършили добре работата си и сме зарадвали своите фенове“, допълни още музикантът.

“Мъжка кифла” е първата песен на Антифриз след издаването на дебютния им албум “Коалиция за умствено размразяване”.

Можете да гледате клипът към нея на този линк: